> KOŠARICA 0
Predmeti Cijena * Cijena s popustom
1. ciklus
2. ciklus
3. ciklus
4. ciklus
5. ciklus
6. ciklus
7. ciklus
UKUPNO

Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
6... Pripreme u lipnju za prijamne ispite  Što sve možete pripremati i kada

BESPLATNA ONLINE APLIKACIJA za učenje i testiranje od kuće. Sadrži stotine potpuno objašnjenih zadataka za svaki predmet. Samo polaznici naših priprema dobivaju ovu mogućnost. Svakako isprobajte ovdje...

 

POPIS SVIH ZG. FAKULTETA s razinama obaveznih predmeta, izbornim predmetima te načinom bodovanja. Vidi ovdje.

 


Adresa:
Strojarska 24, Zagreb

Radno vrijeme:
pon., sri., pet.: 8:15-15:45 h
utorak, četvrtak: 11:30-19 h

Tel.: 01 6672 404
      095 331 3333

Karta...

6. ciklus - PRIPREME U LIPNJU ZA PRIJAMNE ISPITE - Početak nastave je 1.6.2024.
 
Kraj lipnja i početek srpnja rezervirani su za prijamne ispite na Arhitektonskom i Medicinskom fakultetu te Hrvatskim studijima, HKS-u i Rehabilitaciji na ERF-u.
Ovo je zadnji termin u kojem se za njih možete pripremati.

Ako se u ovom terminu odlučite pripremati za Arhitekturu ili Medicinu, od vas se očekuje visoka razina predznanja.

Točni datumi pisanja prijamnih na pojedinom fakultetu obično budu poznati u travnju. Do tada možemo samo nagađati koji će to dani biti. Mi smo pretpostavili najranije moguće datume i prema tome napravili naš plan. Ako prijamni budu kasnije od naših očekivanja, pripreme ćemo pomaknuti bliže prijamnima. Zato datume u gornjoj tablici uzmite sa zadrškom i provjerite krajem travnja.

Pregled svih naših termina priprema za ove fakultete tijekom 2023./2024. možete pogledati ovdje.

 

UPUTA ZA ONLINE UPIS. Kliknite na košaricu ispred onoga što želite upisati. Zatim u plavo polje upišite ocijene. Ako želite, nakon toga nastavite s odabirom predmeta u ostalim ciklusima. Upis završite klikom na "online upis" koji se nalazi desno uz rub ekrana.

    Naziv predmeta Satnica Cijena *Cijena s popustom Info
MEDICINA-cjelovite pripreme (2.-7.6. te 28.6.-4.7.2024.) 30+30+30=90 388 €
(2923.39 kn)
369 €
(2780.23 kn)
Više

Nastava traje 13 dana po 7 školskih sati dnevno od 2. do 7. lipnja, te od 28. lipnja do 4. srpnja 2024.

Očekivani datum prijamnog je 5.7.2024.

Ovo su cjelovite i ciljane pripreme samo za prijamni ispit na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Temeljito se ponavlja samo ono gradivo koje se iz biologije, fizike i kemije pojavljuje na prijamnom ispitu i ništa više od toga. To znači da, npr. iz biologije nećemo ponavljati zoologiju i botaniku jer toga nema na prijamnom. Nakon teorije slijedi vježba na originalnim zadacima s ranijih prijamnih ispita na Medicini.

Razlika između ovog 90-satnog tečaja i 36-satnog Razlikovnog programa za Medicinu je u tome što se za 36-satni tečaj očekuje vrlo dobro predznanje jer se bez posebnog ponavljanja gradiva rješavaju teži i netipični zadatci. Na 90-satnom tečaju prvo se ponavlja teorija nakon čeka se rješavaju zadatci. Bez obzira na postepenost u izlaganju gradiva, nužno je predznanje za sva 3 predmeta (barem četvorke na maturi).

Najbolji argument za nužnost predznanja je da pripreme zavržavaju dan prije prijamnog pa ne ostaje vremena za samostalno učenje. Obavezan preduvjet za pohađanje ovih priprema je da ste u sva 4 razreda imali sva 3 predmeta! 

Ovdje možete naći detaljne upute o razredbenom postupku na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Za odabir ovog paketa kliknite na košaricu.

MEDICINA-razlikovni program (28.6. - 3.7.2024.) 12+12+12=36 165 €
(1243.19 kn)
157 €
(1182.92 kn)
Više
 
MEDICINA - RAZLIKOVNI PROGRAM u odnosu na državnu maturu.
NE PONAVLJA SE CIJELO GRADIVO nego se samo rješavaju zahtjevniji originalni zadaci s ranijih prijamnih ispita na Medicinskom fakultetu u Zagrebu koji vrstom i težinom odskaču od onih na DM. Pri tome se teorija neće ponavljati! Od vas se očekuje da njome u potpunosti vladate!!!
U sklopu rješavanja zadataka spomenut će se teoretska podloga potrebna za rješavanje.
Potrebno je predznanje (na drž. maturi iz biologije, fizike i kemije minimalno 70% točnih odgovora).
Nastava je od 28.6. do 3.7.2024., traje 6 dana po 6 školskih sati (12 iz biologije, 12 iz fizike i 12 iz kemije).
Očekivani datum prijamnog ispita je 5. srpnja 2024.
 
Za odabir ovog paketa kliknite na košaricu.
PRIJAMNI ispit ZA ARHITEKTURU (3.-7. lipnja 2024.) 25 158 €
(1190.45 kn)
150 €
(1130.18 kn)
Više
 
Priprema za TEST CRTANJA I PERCEPCIJE PROSTORA koji se piše kao prijemni ispit na Arhitektonskom fakultetu - smjer arhitektura.
25 sati nastave od 3. do 7. lipnja 2024.
Samo za napredne!
U 5 dana po 5 šk. sati dnevno vježbat ćemo najteže zadatke koji su posljednjih godina bili na prijemnom.
Očekivani datum prijemnog je 29.6.2024.
 
Za odabir ovih priprema kliknite na košaricu.
Test apstraktnog mišljenja (3.- 8. lipnja 2024.) 15 74 €
(557.55 kn)
70 €
(527.42 kn)
Više

Priprema za prijamni ispit na Hrvatskim studijima, HKS-u, Filozofskom i Edukacijsko - rehabilitacijskom fakultetu.

Trajanje priprema: 5 dana · 3 šk. sata dnevno = 15 šk. sati nastave

Radni dani:  3.-8. lipnja 2024.

Komentar o programu.

Želite li studirati psihologiju na nekom od gore navedena tri fakulteta (ili komunikologiju na HS-u) morat ćete pisati tzv. test apstraktnog mišljenja. Ovo je priprema za taj test.

Filozofski fakultet, otkako je počela korona, ne provodi prijamni. U trenutku pisanja ovog teksta (1.9.2023.) niti na FF-u ne znaju hoće li ga ove godine biti ili neće. Kad su ga provodili sastojao se od tri neverbalna i jednog verbalnog testa inteligencije. Pojednostavljeno, trebalo se uspoređivati sličice i rješavati matematičko - logičke zadatke.

Za razliku od Filozofskog, ostali fakulteti iz naslova provodili su prijamne svih ovih godina. U njima su bili samo neverbalni zadatci (sličice, brojevi).

Zato smo u ovoj školskoj godini planirali pripreme koje pokrivaju samo neverbalne zadatke kakvi se pojavljuju na HS-u i HKS-u. Naučit ćete manje od 10 jednostavnih koraka za rješavanje neverbalnih zadataka čime ćete dobiti na brzini i sigurnosti.

Ako Filozofski ponovno vrati svoj prijamni (to će se znati u travnju), povećat ćemo broj sati priprema i vratiti dio u kojem smo vježbali matematičko - logičke zadatke. U toj situaciji pripreme će pokrivati i prijamni koji se piše na Edukacijsko - rehabilitacijskom fakultetu.

Uglavnom, testovi intelektualnih sposobnosti za maturante su potpuno novo iskustvo. Nemojte doći na prijamni oslonjeni samo na svoju inteligenciju. Znanje i iskustvo koje ćete steći na pripremama bit će presudno.

Za upis ovog predmeta kliknite na kolica. Pojavit će se kvačica. U prozorčić pored kvačice upišite svoju prosječnu ocjenu iz ovog predmeta u srednjoj školi. Upis završite klikom na gumb "košarica" koji se nalazi desno uz rub ekrana.

Vidi košaricu

*CIJENE S POPUSTOM vrijede za sljedeće načine plaćanja: novčanicama na blagajni u Strojarskoj 24, nalogom za plaćanje u banci (pošti) ili internetskim bankarstvom.
Pri tome je nebitno jeste li sve uplatili odjednom ili u više rata, ali do početka nastave mora biti uplaćen cijeli iznos. (Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 KN)


Upravljanje kolačićima
Trinom će prikupljati podatke o korisnicima samo uz Vašu izričitu privolu.