Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Naslovna / PRIPREME ZA PRIJAMNE ISPITE u 2023./2024. Ovdje su svi termini, satnice, cijene...
Općenito o prijamnim ispitima za fakultete  Općenito o prijamnim ispitima za fakultete

Last minute pripreme krajem svibnja, nakon norijade. Pripremite se za pisanje eseja iz hrvatskog ili engleskog te za matematiku, fiziku, kemiju, psihologiju ili PIG. Više...


Adresa:
Strojarska 24, Zagreb

Radno vrijeme:
pon., sri., pet.: 8:15-15:45 h
utorak, četvrtak: 11:30-19 h

Tel.: 01 6672 404
      095 331 3333

Karta...

Neki zagrebački fakulteti uz državnu maturu provode i vlastito testiranje.
Kod nas se možete pripremiti za prijemni ispit na zagrebačkom Medicinskom i Arhitektonskom fakultetu te Hrvatskim studijimaHKS-u (smjer Psihologija).
(Kliknite na željeni fakultet kako biste dobili više informacija o pripremama.)

Radi se o fakultetima koji za prijemne ispite daju 15-60% ukupnog broja bodova što ove prijamne čini najvažnijom stavkom u bodovanju za upis. Svi navedeni fakulteti prijamni ispit imaju krajem lipnja ili početkom srpnja.

S pripremama za Medicinu i Arhitekturu možete započeti već u studenome dok prve pripreme za Hrvatske studije i HKS počinju u vrijeme proljetnih praznika.

Zadnje pripreme za ove fakultete održavamo u lipnju. Taj je period idealan za pripremu prijamnih na Hrvatskim studijima i HKS-u jer se ne radi o štreberskim ispitima već dobrim dijelom o ispitima sposobnosti. Za ostale fakultete s pripremama traba početi ranije, zato u lipnju imamo samo pripreme za napredne polaznike koji tada "glancaju" detalje. 

Upravljanje kolačićima
Trinom će prikupljati podatke o korisnicima samo uz Vašu izričitu privolu.