> KOŠARICA 0
Predmeti Cijena * Cijena s popustom
1. ciklus
2. ciklus
3. ciklus
4. ciklus
5. ciklus
6. ciklus
7. ciklus
UKUPNO

Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Pripreme u vrijeme KORONAKRIZE  Što sve možete pripremati i kada

BESPLATNA ONLINE APLIKACIJA za učenje i testiranje od kuće. Sadrži stotine potpuno objašnjenih zadataka za svaki predmet. Samo polaznici naših priprema dobivaju ovu mogućnost. Svakako isprobajte ovdje...

 

POPIS SVIH ZG. FAKULTETA s razinama obaveznih predmeta, izbornim predmetima te načinom bodovanja. Vidi ovdje.

 


Adresa:
Strojarska 24, Zagreb

Radno vrijeme:
pon., sri., pet.: 9-15 h
utor., četv.:    13-19 h

Tel.: 01 6672 404
      095 331 3333

Karta...

NASTAVA U UČIONICAMA

Naša je namjera pod svaku cijenu, ravnajući se epidemiološkim preporukama, tijekom 21./22. održavati pripreme u učionicama.

Mi brinemo o vašem i našem zdravlju. Zato smo smanjili broj polaznika u grupama u odnosu na vrijeme prije korone. Neovisno o broju polaznika u grupi, svi će morati nositi maske, a prije odlaska na pripreme morat će izmjeriti temperaturu.

Smanjenjem broja polaznika smanjile su se naše upisne kvote jer će broj grupa ostati isti kao i dosad (oko 450 godišnje). To znači da će za većinu ciklusa i predmeta sva mjesta biti popunjena već mjesec dana prije početka priprema u pojedinom ciklusu.
Primjerice, ako pripreme počinju 8.1.2022., mjesta vjerojatno više neće biti nakon 1.12.2021.
 

NASTAVA NA DALJINU

Usprkos našoj čvrstoj odluci da pripreme održavamo u učionicama, svjesni smo da to u nekom trenutku možda neće biti moguće.
Može se dogoditi da Stožer civilne zaštite zabrani rad, da nam se razboli polovina profesora, da su svi polaznici u samoizolaciji...
Isto tako, svjesni smo da se mnogi neće htjeti izlagati riziku od zaraze koronavirusom ako se pandemija otme kontroli.

Jedno je ipak sigurno, početkom ljeta morat ćete polagati maturu. Zato pripreme ne smiju stati!

Zbog svega toga imamo rezervni scenarij, cijelo vrijeme od početka koronakrize snimamo našu pravu, živu nastavu. Snimljeni videi napravljeni su u visokoj kvaliteti i kad ih gledate, imate osjećaj kao da sjedite u učionici.
Ako ponovno dođe do potpunog zaključavanja naše djelatnosti, nastavu ćete nastaviti pratiti putem videa. Odmah nakon videonastave moći ćete se priključiti konzultacijama koje će se u jednakoj kvaliteti održavati uživo iz naših učionica preko neke od besplatnih videokomunikacijskih platformi (Zoom, MS Teams, Google Meet...) na kojima ćete moći postavljati pitanja vezana uz odgledani video.

Nakon višemjesečnog istraživanja platformi za učenje na daljinu, potpuno smo sigurni da je s pedagoške i tehničke strane ovakva kombinacija video i live online nastave najbolje rješenje. Više o prednostima ovakvog načina nastave na daljinu pogledajte ovdje.