Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Korisni linkovi  Bodovanje razina

Last minute pripreme krajem svibnja, nakon norijade. Pripremite se za pisanje eseja iz hrvatskog ili engleskog te za matematiku, fiziku, kemiju, PIG, psihologiju... Više.

 

Više o pripremama koje u lipnju održavamo za prijemne ispite pogledajte ovdje.

www.postani-student.hr, Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta (NISpVU),
www.ncvvo.hr, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO),
www.studij.hr, Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO),
www.skole.hr, Portal za škole,
www.azvo.hr/preglednik, Preglednik studijskih programa, AZVO,
www.mzos.hr, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ).

Vodič kroz zanimanja,  fenomenalan priručnik za one koji moraju izabrati svoje buduće zanimanje. Ovdje ćete naći detaljan opis oko 270 zanimanja, no ove stranice sadrže i interaktivni dijagnostički upitnik. Odgovorite li na 33 pitanja vezana uz vaše sklonosti i sposobnosti računalo će vam predložiti nekoliko zanimanja koja bi vam najviše odgovarala. Ovaj je upitnik tako dobro napravljen da ga ni jedan maturant ne bi smio propustiti!!!

Sveučilište u Zagrebu,
ovdje možete pronaći sve što vas zanima o stipendijama, pravilnicima i ostalim aktualnostima na Sveučilištu, no na ovoj su stranici i linkovi za sve zagrebačke fakultete.

Sve o stipendijama, portal koji na jednom mjestu okuplja sve informacije o stipendijama koje su dostupne hrvatskim građanima za studije u Hrvatskoj i inozemstvu. Portal sadrži popis svih dostupnih stipendija, informacije o procesu prijave i iskustva bivših stipendista.