Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Naslovna / / Korisni linkovi
Korisni linkovi  Bodovanje razina

Last minute pripreme krajem svibnja, nakon norijade. Pripremite se za pisanje eseja iz hrvatskog ili engleskog te za matematiku, fiziku, kemiju, PIG, psihologiju... Više.

 

Više o pripremama koje u lipnju održavamo za prijemne ispite pogledajte ovdje.

www.postani-student.hr, Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta (NISpVU),
www.ncvvo.hr, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO),
www.studij.hr, Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO),
www.skole.hr, Portal za škole,
www.azvo.hr/preglednik, Preglednik studijskih programa, AZVO,
www.mzos.hr, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ).

Vodič kroz zanimanja,  fenomenalan priručnik za one koji moraju izabrati svoje buduće zanimanje. Ovdje ćete naći detaljan opis oko 270 zanimanja, no ove stranice sadrže i interaktivni dijagnostički upitnik. Odgovorite li na 33 pitanja vezana uz vaše sklonosti i sposobnosti računalo će vam predložiti nekoliko zanimanja koja bi vam najviše odgovarala. Ovaj je upitnik tako dobro napravljen da ga ni jedan maturant ne bi smio propustiti!!!

Sveučilište u Zagrebu,
ovdje možete pronaći sve što vas zanima o stipendijama, pravilnicima i ostalim aktualnostima na Sveučilištu, no na ovoj su stranici i linkovi za sve zagrebačke fakultete.

Sve o stipendijama, portal koji na jednom mjestu okuplja sve informacije o stipendijama koje su dostupne hrvatskim građanima za studije u Hrvatskoj i inozemstvu. Portal sadrži popis svih dostupnih stipendija, informacije o procesu prijave i iskustva bivših stipendista.