Jeste li vidjeli 
prijemni za upis u
neke ZG gimnazije?

Ako jeste, onda znate da trebate
naše pripreme.

Ponavljanje gradiva matematike
traje 9 dana, a počinje
22.6.2024.
 
Više...

Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Naslovna / PRIPREME ZA PRIJAMNE ISPITE u 2023./2024. Ovdje su svi termini, satnice, cijene... / Priprema za prijemni ispit iz matematike za upis u srednju školu
Priprema za prijemni ispit iz matematike za upis u srednju školu  Općenito o prijamnim ispitima za fakultete

Last minute pripreme krajem svibnja, nakon norijade. Pripremite se za pisanje eseja iz hrvatskog ili engleskog te za matematiku, fiziku, kemiju, psihologiju ili PIG. Više...


Adresa:
Strojarska 24, Zagreb

Radno vrijeme:
pon., sri., pet.: 8:15-15:45 h
utorak, četvrtak: 11:30-19 h

Tel.: 01 6672 404
      095 331 3333

Karta...

UPISI U SREDNJE ŠKOLE

Portal srednje.e-upisi centalno je mjesto na kojem se odvija cjelokupan proces upisa u srednju školu. Sve važne informacije nalaze se tamo.

OPĆENITO O PRIJEMNIM ISPITIMA ZA UPIS U NEKE ZAGREBAČKE SREDNJE ŠKOLE

Zbog poplave superodlikaša, neke zagrabačke gimnazije imaju prijemne ispite kako bi se dobila fina razlika među prijavljenim osmašima.

Budući da se na prijemnom ispitu može ostvariti do 10 bodova, to omogućuje i učenicima koji nemaju maksimalan broj bodova na ocijenama da taj manjak nadoknade bodovima skupljenim na prijemnom. Škole mogu provoditi prijemne ispite iz predmeta koje same odaberu. 

U 2024. godini prijemni ispit iz matematike provest će sljedeće gimnazije: 1. gimnazija, 3. gimnazija, 5. gimnazija, 8. gimnazija (Gimnazija Tituša Brezovačkog), 10. gimnazija (Gimnazija Ivan Supek), 15. gimnazija (MIOC) te Gimnazija Lucijana Vranjanina.

Za isti smjer (npr. opća gimnazija) sve gimnazije iz gornjeg popisa koje imaju taj smjer za njega imaju identičan prijemni. Učenik ga piše u gimnaziji koja mu je viša na listi prioriteta, a rezultat ispita vrijedi u svim općim gimnazijama koje uvjetuju provjeru znanja iz matematike.
Isto vrijedi i za prirodoslovno-matematičke gimnazije.  

KAKO IZGLEDA PRIJEMNI ISPIT IZ MATEMATIKE?

Najbolje je da originalne primjere ispita iz prethodnih godina pogledate na stranicama škole koja vas zanima.

Mi ćemo vam samo reći da su ti ispiti po svojoj složenosti potpuno usporedivi s ispitom osnovne razine matematike koji na maturi pišu učenici nakon završena 4 razreda srednje škole! Dodatna otegotna okolnost je i činjenica da po zadatku imate samo 3 minute za rješavanje.

Ako tijekom osnovne škole niste bili vrlo uspješni na matematičkim natjecanjima, mala je vjerojatnost da ćete na prijemnom doći do 50% točnih odgovora.

PRIPREME ZA PRIJEMNI IZ MATEMATIKE

Oko 60% maturanata svake godine piše osnovnu razinu matematike na maturi i pritom ima ogromnih problema. Osmaši se s takvim ispitom sreću 4 godine ranije te smo potpuno sigurni da bez kvalitetne pripreme ne mogu ostvariti rezultat kojim bi mogli biti zadovoljni.

Na temelju ogromnog iskustva napravili smo tečaj (pripreme) koji traje 36 šk. sati jer se u kraćem vremenu gradivo ne može kvalitetno ponoviti.

Cijena tečaja za plaćanje novčanicama ili uplate na naš IBAN je 220 €, a za ostale načine plaćanja 231 € (cijena uključuje PDV).

Na pripremama ćemo ponovite sve gradivo koje se dosad pojavljivalo na prijemnim ispitima.

Pripreme traju 9 dana po 4 školska sata dnevno, a održavaju se svakodnevno od 22.6. do 1.7.2024.

Nastava se održava u našim učionicama u Strojarskoj 24 u centru Zagreba. 

UPISI

Upisati se možete telefonski pozivom na 01/6672 404 ili osobno u našim prijemnim uredima u Strojarskoj 24. 
Radno vrijeme prijemnih ureda je ponedjeljkom, srijedom i petkom 8:15-15:45  te utorkom i četvrtkom 11:30-19 h.

PLAĆANJE

Nakon upisa, a najkasnije u roku od 3 dana potrebno je uplatiti kaparu u iznosu od 70 eura dok se preostali iznos može uplatiti do prvog dana priprema (kapara je uključena u ukupnu cijenu priprema). Uplate se mogu izvršiti u našim prijemnim uredima, pošti i banci te putem internet bankarstva. Za te je oblike plaćanja cijena 220 €.

Moguće je i jednokratno te obročno plaćanje karticama Visa (Privredne , Zagrebačke i Erste banke) te Dinersom i Master cardom Zagrebačke banke do 6 rata. 

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nam se javite na 01/6672 404 ili 095/331 3333.