Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Naslovna / OVO MORATE ZNATI O NAŠIM PRIPREMAMA / I ovo trebate znati o našim pripremama
I ovo trebate znati o našim pripremama  ŠTO SVE DOBIVATE NA NAŠIM PRIPREMAMA

BESPLATNE PREZENTACIJE SUBOTAMA.
Saznajte sve što biste trebali znati o maturi i upisima na fakultet, a vjerojatno ne znate! Prezentacije su svake subote u rujnu i listopadu. Više ...

 

Isprobajte aplikaciju sa stotinama potpuno objašnjenih zadataka. U Hrvatskoj samo polaznici naših priprema dobivaju ovu mogućnost za svaki upisani predmet! Njima je korištenje aplikacije besplatno! Više...


 

Ako vas zanima samo naša ponuda, što nudimo, kada i po kojim cijenama, kliknite na ono što trebate: 
pripreme za maturu
pripreme za prijemni

 


Adresa:
Strojarska 24, Zagreb

Radno vrijeme:
pon., sri., pet.: 8:15-15:45 h
utorak, četvrtak: 11:30-19 h

Tel.: 01 6672 404

 

Karta...

Osim velike satnice dovoljne da se ponovi cijelo gradivo pojedinog predmeta, homogenih grupa koje osiguravaju kvalitetan rad i napredovanje svih polaznika te vrhunskih profesora zbog kojih ćete zavoljeti i predmete koji su vam u školi bili mrski, ovdje je popis nešto manje važnih karakteristika naših priprema.

No, tek sve ovo zajedno čini naše pripreme toliko drugačijima od drugih.

 

 • SVI RADNI MATERIJALI UKLJUČENI SU U CIJENU.
  Naši repetitoriji i zbirke zadataka u potpunosti prate gradivo državne mature ili prijemnih ispita. Pogađaju u srž i ne sadrže neadekvatne tipove zadataka kakvi se ne mogu pojaviti na maturi ili prijemnom. Veliki broj zadataka namijenjen je rješavanju na nastavi i kod kuće. Tako, primjerice, materijal za Paket HAA (sva tri obavezna predmeta, matematika i engleski na višoj razini) ima 390 stranica i sadrži samo ono što se ispituje na maturi.
   
 • BESPLATNE KONZULTACIJE IZ HRVATSKOG, MATEMATIKE I ENGLESKOG
  Nakon proljetnih praznika svaki četvrtak od 15 do 18 sati održavamo konzultacije za hrvatski, a svaki petak za matematiku (od 17 do 20 sati) i engleski (od 8 do 11 sati). Konzultacije su besplatne za sve polaznike ovih predmeta, a predviđene su za rješavanje zadataka koje polaznici nisu mogli sami riješiti. Konzultacije završavaju u svibnju u tjednu koji prethodi norijadi.
   
 • REDOVITA TESTIRANJA POLAZNIKA.
  Iz svih se predmeta provode kontrolni testovi bazirani na zadacima s ranijih državnih  matura. Cilj je takvih testova natjerati polaznike na redovito učenje, a i predavači putem njih dobivaju povratnu informaciju o stupnju usvojenosti gradiva.
   
 • ESEJI IZ JEZIKA (HRV. i ENG.) PIŠU SE ZA OCJENU.
  Sve naše pripreme za jezike uključuju i pripremu za pisanje eseja (bez obzira jeste li jezik upisali samostalno ili kao dio nekog paketa). Tijekom priprema polaznici kontinuirano pišu eseje za ocjenu koji će, uz detaljnu analizu i upute polaznicima, biti ispravljeni kao na maturi.
    
 • BESPLATNE PREZENTACIJE O FAKULTETIMA I DRŽAVNOJ MATURI.
  Prezentacije se održavaju subotama tijekom rujna i listopada. Više o njima saznajte na kartici Besplatna prezentacija o maturi i fakultetima.
   
 • BESPLATNO SAVJETOVANJE ZA IZBOR FAKULTETA ILI PREDMETA NA MATURI.
  Ovo individualno savjetovanje namijenjeno je za naše polaznike koji ni nakon prezentacije ne znaju kako pametno odabrati razine obaveznih predmeta, izborne predmete ili fakultete.
   
 • NASTAVA OD JUTRA DO MRAKA.
  Za gotovo sve predmete termini postoje tijekom većeg dijela dana.
   
 • NASTAVA  SVIH 7 DANA U TJEDNU.
  Kod nas na pripreme možete dolaziti i u tjednu te nedjeljom, a ne samo subotama ili praznicima.
   
 • SUVREMENO OPREMLJENE I KLIMATIZIRANE UČIONICE.  Slike ispod govore više od 1000 riječi... 

                     

 • SMJEŠTAJ U HOSTELU.
  Svi naši polaznici, ukoliko nemaju vlastiti smještaj, mogu po 15% nižim cijenama boraviti u HI hostelu u Zagrebu, Petrinjska 77. Hostel se nalazi u samom centru grada u blizini lokacija na kojima održavamo nastavu. Ima dostupan parking i besplatan internet. Polaznicima naših priprema osigurane su dvije besplatne učionice / 24 sata dnevno. Obroci se prema potrebama mogu dogovoriti u obližnjem restoranu. 
   
 • SVE NA JEDNOM MJESTU.
  Svu dodatnu literaturu, tablice s formulama ili kalkulatore možete nabaviti kod nas bez potrebe da gubite vrijeme i lutate po gradu. Mi smo za vas izabrali najbolje.
Upravljanje kolačićima
Trinom će prikupljati podatke o korisnicima samo uz Vašu izričitu privolu.