BESPLATNE 
PREZENTACIJE

Saznajte sve što biste trebali
znati o maturi i upisu na fakultet,
a ne znate!

Prezentacija će vam olakšati
izbor razina te odluku o
tome gdje studirati.
 
Više...

Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Naslovna / O NAMA
Pripreme u vrijeme KORONAKRIZE  Adresa, radno vrijeme, telefoni, žiro račun

Isprobajte aplikaciju sa stotinama potpuno objašnjenih zadataka za rad od kuće.

U Hrvatskoj samo polaznici naših priprema dobivaju ovu mogućnost! Besplatno!  Više...

NASTAVA U UČIONICAMA

Naša je namjera pod svaku cijenu, ravnajući se epidemiološkim preporukama, tijekom 20./21. održavati pripreme u učionicama.

Mi brinemo o vašem i našem zdravlju. Zato smo ove godine smanjili broj polaznika u svakoj grupi. Neovisno o broju polaznika u grupi, svi će morati nositi maske, a prije odlaska na pripreme morat će izmjeriti temperaturu.

Smanjenje broja polaznika u grupama glavni je razlog zbog kojeg su cijene porasle 20% u odnosu na 2019./2020.

Smanjenjem broja polaznika smanjile su se naše upisne kvote jer će broj grupa ostati isti kao i dosad (oko 450 godišnje). To znači da će za većinu ciklusa i predmeta sva mjesta biti popunjena već mjesec dana prije početka priprema u pojedinom ciklusu.
Primjerice, ako pripreme počinju 9.1.2021., mjesta vjerojatno više neće biti nakon 1.12.2020.
 

NASTAVA NA DALJINU

Usprkos našoj čvrstoj odluci da pripreme održavamo u učionicama, svjesni smo da to u nekom trenutku možda neće biti moguće.
Može se dogoditi da Stožer civilne zaštite zabrani rad, da nam se razboli polovina profesora, da su svi polaznici u samoizolaciji...
Isto tako, svjesni smo da se mnogi neće htjeti izlagati riziku od zaraze koronavirusom ako se pandemija otme kontroli.

Jedno je ipak sigurno, početkom ljeta morat ćete polagati maturu. Zato pripreme ne smiju stati!

Zbog svega toga imamo rezervni scenarij, cijelo vrijeme od početka koronakrize snimamo našu pravu, živu nastavu. Snimljeni videi napravljeni su u visokoj kvaliteti i kad ih gledate, imate osjećaj kao da sjedite u učionici.
Ako ponovno dođe do zaključavanja naše djelatnosti, nastavu ćete nastaviti pratiti putem videa. Odmah nakon videonastave moći ćete se priključiti konzultacijama koje će se u jednakoj kvaliteti održavati uživo iz naših učionica preko neke od besplatnih videokomunikacijskih platformi (Zoom, MS Teams, Google Meet...) na kojima ćete moći postavljati pitanja vezana uz odgledani video.

Nakon višemjesečnog istraživanja platformi za učenje na daljinu, potpuno smo sigurni da je s pedagoške i tehničke strane ovakva kombinacija video i live online nastave najbolje rješenje. Više o prednostima ovakvog načina nastave na daljinu pogledajte ovdje.