Last minute
pripreme u svibnju,
počinju odmah nakon
norijade i traju 2 tjedna.

Početak je 27.5.2024.

Više...

Pripreme za državnu maturu i prijemne ispite

Strojarska 24, Zagreb
Tel.: 01 6672 404
Ulaz
x
Naslovna / O NAMA / O nama (danas i nekad)
O nama (danas i nekad)  Adresa, radno vrijeme, telefoni, žiro račun

Isprobajte aplikaciju sa stotinama potpuno objašnjenih zadataka za rad od kuće.

U Hrvatskoj samo polaznici naših priprema dobivaju ovu mogućnost! Besplatno!  Više...

Trinom je danas po broju polaznika i po ponudi uvjerljivo najveći zagrebački specijalizirani centar za pripremu maturanata za nastavak školovanja.

U Zagrebu je godišnje oko 7300 maturanata koji polažu državnu maturu. Preko 4500 njih se svake godine priprema u Trinomu.

Sve je počelo u siječnju 1997. godine kad je nekoliko gimnnazijskih profesora odlučilo u iznajmljenim prostorima 1. i 4. gimnazije u Novom Zagrebu samostalno organizirati pripreme za prijemne ispite na zagrebačkim fakultetima. Nakon uspješne 1. sezone, od 1998. godine tvrtka posluje pod imenom Trinom d.o.o. Iz godine u godinu imali smo sve više polaznika tako da smo 2009. godine bili najveći zagrebački centar za pripremu maturanata za polaganje prijemnih ispita.
2010. godine, uvođenjem državne mature u školski sustav RH, javila se potreba za novim oblikom pripremanja maturanata. Tvrtka je angažirala timove stručnjaka za izradu novih programa priprema za državnu maturu i već u prvoj godini ostvarila odlične rezultate.

Početna grupica od 7 profesora danas je narasla na preko 100 vrhunskih zagrebačkih predavača. Kroz Trinomov pogon dosad je prošlo preko 300 zagrebačkih profesora, što srednjoškolskih, što sveučilišnih. Njih stotinjak je kvalitetom zadovoljilo naše vrlo visoke zahtjeve te oni već nekoliko godina čine uigran tim. Većinom su to ugledni gimnazijski profesori.
Uz naše profesore još 8 visokoobrazovanih stručnjaka svakodnevno brine samo o kvaliteti naših programa i nastave te je u potpunosti posvećeno pomaganju maturantima.

Na samom početka nastavu smo održavali u modernoj školskoj zgradi 1. gimnazije u Aveniji Dubrovnik u Novom Zagrebu u kojoj se nalazio naš prvi ured. Od listopada 2008. godine kompletno je poslovanje preseljeno u strogi centar Zagreba, u ulicu Ruđera Boškovića, pedesetak metara od Zrinjevca. Šest godina kasnije i taj prostor postaje premali i ne zadovoljava sve naše standarde te se poslovanje seli u vlastitu poslovnu zgradu u Strojarskoj cesti 24. u kojoj se danas i nalazimo.  
Poslovni kompleks u kojem se nalazi naša zgrada napravljen je prema najvišim standardima gradnje i ultra luksuzno je opremljen. Nalazi se u neposrednoj blizini Autobusnog kolodvora u Zagrebu.

Tvrtka Trinom servis je osnovnog i srednjeg školstva. Naš je posao nadopuniti, popraviti ili osvježiti znanje iz srednjoškolskih i osnovnoškolskih predmeta za sve vrste učenika, od nadarenih do ambicioznih. Pripremanje maturanata za državnu maturu i prijemne ispite glavna nam je djelatnost.

Glavni zadatak nam je osigurati maksimalnu kvalitetu usluge u čemu nas malo tko može slijediti. Zato na naše pripreme u Zagrebu dolaze učenici iz cijele Hrvatske i BIH.

Prema podatcima vodećih hrvatskih ponuđača bonitetnih informacija godinama se kontinuirano nalazimo među 5% najuspješnijih hrvatskih tvrtki.